Υπηρεσίες


Δυνατότητες Εκτύπωσης

1. Μεταξοτυπία

Διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μεταξοτυπίας, οι έμπειροι τεχνίτες του οποίου αναλαμβάνουν να τυπώσουν το προϊόν σας, με άριστη ποιότητα και ανεξίτηλα χρώματα. Με την 8χρωμη μηχανή που διαθέτουμε, μπορούμε να τυπώσουμε από ένα μονόχρωμο μέχρι την πλήρη κάλυψη του διαφημιστικού σας δώρου, με πρακτικά άπειρο αριυμό χρωμάτων.

 

2. Θερμομεταφερόμενα (εκτύπωση Laser)

Έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς (Laser), επάνω στο ύφασμα που επιθυμείυε, οποιοδήποτε σχέδιο όσο πολύπλοκο ή πολύχρωμο και εαν είναι αυτό. Θα εκπλαγείτε από την ποιότητα της εκτύπωσης και την αντοχή του θερμομεταφερόμενου σχεδίου.

 

3. Κέντημα

Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο το οποίο αναλαμβάνει να κεντήσει το λογότυπο σας απ'ευθείας πάνω στο καπέλο, το μπλουζάκι, τη τσάντα ή όποιο άλλο προϊόνν από ύφασμα επιθυμείτε.

 

4. Βινύλιο

Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, το οποίο μας εγγυάται άριστη αντοχή και χρονική διάρκεια για να χαρείτε το σχέδιο σας για πάρα πολύ καιρό.

 

5. Ψηφιακή Εκτύπωση

Η τελευταία τεχνολογία στο τομέα των εκτυπώσεων. Εκτύπωση του λογότυπου σας με έμφαση και προσοχή ακόμα και στην μικρότερη λεπτομέρεια. Βρείτε την ιδέα και μέινετε έκπληκτοι με την ζωντάνια των χρωμάτων πάνω σε λευκό μπλουζάκι.
Mailing list

Αφήστε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές

Δυρραχίου 6 Τ.Κ. 54644 Θεσ/νίκη τ. 2310 934 534 φ. 2310 905 606 © 2008 CAMERA A.E.E.

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης